carrie » Apa khabar? Like saya kat fb
anessha » hi kak saya suka baca novel kakak
anessha » hai kak ain saya suka baca novel yang kakak menulis
ryna » salam
ryna » hellooo
ryna » haiii
shad0wfaxs » wisma topaz kat maneee...????? ^^
Syazni » Singgah bawak bungkusan
ady fazlee » Hello
ady fazlee » Hello
ady » Hhh
ady » Hello
bella » salam ade x novel lama bertajuk cemburu seorang perempuan
Karya Lepak » ur words are very sincere.
carriekirana » insya Allah
Zee » nice review. Anyway, kalau sesape nk cari novel mlyu 2nd hand, blh ke thenovelrack.blogspot.com
Zee » nice review. Anyway, kalau sesape nk cari novel mlyu 2nd hand, blh ke thenovelrack.blogspot.com
Pretty Datin » Morning
q.min.z » hai,,saya nk tumpang drop link. tq http://qminznovel.blogspot.com/
q.min.z » hai,,saya nk tumpang drop link. tq http://qminznovel.blogspot.com/
lyza » Jom singgah my blog utk review novel2 yang ada dan sudi2kan lah follow n comment..
lyza » Jom singgah blog saya untuk review novel2 yang ada..dan kalau sudi.. jom le follow sekali..
omija » salam...saja singgah tanya. sy tgh cari 1 novel tp x ingat tajuk atau penulisnya. tp klu x silap tajuk nama seorang pompuan mula dgn huruf w. anyone can help?tqvm
liya71 » carrie: jangan berhenti mengulas ye.. jom kita ranccakkan seperti tahun 2005 2006 dahulu...
eila » ade sape2 jual buku pergilah lara- nor erny othman?
eila » sape2 yg nk jual buku pergilah lara- nor erny othman?
yanhamid » blogwalker peminat novel juga..salam to all bloggers
mlc » Shazri amri: boleh dptkan novel Putik-putik Rindu di www.Books4Order.com
shazli amri » salam,saya tengah mencari novel putik-putik rindu-dilla,kalau hendak jual sila hubungi saya di shazli@penangport.gov.my
yaya » salam..saya tgh cari novel pergilah sepi..any info pls infrm me at my e-melakusuke01@gmail.com.) tQ
aisya » salam,kak..bleh tolong saya cara nak dapatkan novel cemburu seorang perempuan..novel ni mmg best .giler..mmg btl ckp akak, menangis2 baca novel..tolong kak kalu akak ade member or sesape yg ade novel
mia » salam.... kak novel pergilah sepi ada lg x????
iedah » hai..selamat berkenalan
fieza » selamat malam sumerr
musafir timur » novel asmara yang pertama ni ad d jual lg x?...dlu pnah bace ..tp pnjam kwan..
carriekirana » Wahyu, cuba cari di kedai Minerva Jalan TAR
wahyu » kak carriekirana tau x novel setia menanti karya fauziah ashari tu still dicetak o ada kat pasaran ke??saya dah baca tapi saya nak jadikan koleksi.Kalau akak tau please let me know k..tq
manja » novel cikgu rania ada x?
Encik Bedak Sejuk » aku pecinta novel...tapi aku dah lama tak baca...sebok dngan assignment dan lab report...sangat rindu untuk membaca...
spongebob » singgah melihat dunia ini sederhana kecil
canada degree » Canadian universities and colleges offer a wide range of distance learning and online degree and certificate programs for students
Qash » i suka tiap story yang u share bout Love n each kata kata u some of it really aspire me..... congrats!
Qash » i love your blog...... i suka tiap cerita dan kata kata dlm blog u.... congrats
dian » hai, cerita kau yang satu nie best sangat2...tp buku dah hilang..nak baca online takde la...hehe
norhazlina » kongsi sinopsis dan ulasan novel
zaza » carrie ada fesbuk tak??apa latest email carrie??bagi la..email kat gmail tu boleh pakai lagi tak??
carriekirana » salam, carrie ada beberapa perkara yang perlu diselesaikan...insya Allah carrie akan kembali...
rama » ada koleksi buku sinopsis gak
didie » nak sambungan selagi ada dia
zaza » kemana carrie?knp dah lama sangat tak update ulasan2 novel kat sini?rindu dengan ulasan novel2 terbaru dari dia...carrie..plss dun give up
bella » nak cari novel cinta pertama... lame sngat da cari x jumpe2... huhu
nina » novel .novel.novel
amri » salam.saper2 nak jual novel selamat tinggal sayang boleh email saya,shazli@penangport.gov.my
nurul » Salam. Lagi update terbaru di blog Kedai Emas Nazman. Kunjungi kami ok. Tq Tuan Rumah. http://kedaiemasnazman.blogspot.com/
alisya » lamanya dh x update ni
dilek » hi
seha » cam ner nk cari novel nie erk
diana » i like this story..it is very interisting..........................i more than like.
miza » hii
juicy's lynn » hye salam
juicy's lynn » i
enigma kembali » salam ziarah
az » ii
az »
hany » salam carrie, u ada facebook..?
mieka » susah la nak cari novel nie..sya nak baca gak.....
daisy girl » saye nak beli buku tapi x ade duet!!
cobraspeed » hyeee...bleh clah x...? aper novel yg trbahru kluar eik..?
Ahmed » hi
puteri qistina » awak nak cakap saya
puteri qistina » hai
puteri qistina » hai semua
puteri qistina » wat apa
slm..saya ada menjua » LBS
ziera » novel ombak ridu tu try cari kat kedai buku kat area kl jln tunku abdul rahman...berlmbak2 kat situ..x silap sy kat kedai buke minerva..
rmszs » salam...sy nk dptkan semula ombak rindu di mana ek?? sdh puas sy cari di bookstore....huhu...sy nk sgt dptkan buku tu...
qismina » bagaimana cara untuk terbit novel sndr @jd penulis alaf21?hrap dpt tnjuk ajar
nikko » best sgt ketiga2 novel tu,10 bintang,
Suraya » Hai tuan bloq.. salah tekan pulak.. novel yg rara kata saya dah baca.. ya fattah;cinta sakti tu best. mmg berbaloi 5star
Suraya » DNRIR
RARA » HAI............
Carriekirana » tq rara sebab share info kat sini
nurain » dapatkan novel melayu serendah rm5 sahaja..http://preloved.blogspot.com
rara » cubalah baca novel Ya fattah;cinta sakti keluaran baru bulan ni dr bk prima.. Dah baca fragmen mmg best.
nadz » hi..sy baru lps bace dua novel dari buku prima.. kedua2 novel ni siti rosmizah yg tulis... boleh x kak siti rosmizah reply this message..at my e-mail luvlybear_nadzzz@yahoo.com please!!!!!
JHaZKiTaRo » salam dari bumi Dublin, Ireland.. blog hopping.. rajin2, datang laa singgah my blog..
hola; » bez lr karya pingu toha..l.u.v.e
D » ada novel dewi sukma tak?
sara » hai..saya org baru
sara » hai..saya org baru
Kak Tun » salam carrie, lama tak dengar ulasan buku,.masih buzy ke
anwarchacho » novel Bedar Sukma Bisu oleh Faisal Tehrani ada tak? Sila email muzikalisma_anwar@yahoo.com
suraya » akum, saya dah dapat novel Semarak tu, happy sgt. thanks carrie......
SHAR » Assalamualaikum..
nur kasih »
nur kasih » asmualaikm
ellisya qaisy » novel andai itu takdirnya memang giler r..sy hrp penulisnya akn wat novel yg sebegini lg..tahniah
mish hida » hi..m new here...
Aim » hai carie! jemput ke www.akulah-aim.blogspot.com komen juga ya!
Putra Ice Lemon Tea » lupa nak bi no contact putra 0199304181